Saksliste-for-årsmøte-i-Selbu-Hestesportsklubb-2018

Årsmelding SHSK 2018

Vi vil med dette innkalle til årsmøte i Selbu hestesportsklubb lørdag 3. mars kl 16.00 på A-klasserommet på Peder Morset folkehøgskole. NB: vi setter opp skilt så det blir greit å finne for de som ikke vet hvor det er.

Alle våre medlemmer er velkommen, og alle medlemmer som har betalt medlemskontigent forrige og nåværende år stiller på årsmøtet med fulle rettigheter. Dersom du ikke har fått betalt medlemskontigent, kan du enkelt betale med Vipps til nr 93517. Enkeltmedlemskap kr 350,- og familiemedlemskap kr 500,- pr år,

Vi minner om at nye medlemmer må ha betalt inn medlemskontigenten en måned i forkant av årsmøtet (altså innen 4.februar), og eksisterende medlemmer må ha betalt innen en uke før årmøtet avholdes for å være stemmeberettiget på årsmøtet. 

I tillegg til ordinære årsmøtesaker er det åpent for innspill fra medlemmene. Dette er din mulighet som medlem til å være med å bestemme hva vi skal jobbe med i 2018!

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet bes meldt inn til leder Kine Aaltvedt på e-post: aaltvedtkine@hotmail.no innen 17.Februar 2018. 

Årsmelding finner du nedlastbar nederst på denne siden. Sakslisten blir også lagt ut her, og blir tilgjengelig også på årsmøtet.

Velkommen!

~ Styret