Hei alle sammen.

På grunn av frafall av dressurdommer og ingen dispensasjon fra forbundet har vi avlyst knøttecupstevnet søndag 5.juni. Det blir ny mulighet for å melde seg på Knøttecup i regi av Selbu hestesportsklubb søndag 2.oktober 2016.

Siden vi har jobbet mye fram mot dette stevnet ønsker vi allikevel å ha et tilbud til dere som ønsket å starte, og andre interesserte. Derfor har vi bestemt oss for å avholde en trening i feltritt søndag 5.juni kl 10.00. Det er verdifullt både for oss som arrangører, og ikke minst for dere som ønsker å trene på feltritt, og vi ønsker alle som har lyst til å delta hjertelig velkommen!

Det blir satt opp en fullstendig feltrittbane, og her er det gode muligheter for å få flott trening i grenen feltritt! Banen åpner kl 10.00, og baneleie blir kr 200,- pr. ekvipasje. Vi er ønsket lykke til med aktiviteten av Elin Heistad i GUF.

Vi beklager på det sterkeste at vi må avlyse selve stevnet, men ser at værmeldingen er fin og håper på en flott dag med trening og hyggelig samvær. Kiosken åpner kl 10.00 i langhuset.

Vennlig hilsen Styret i Selbu Hestesportsklubb