Ridebane

OPPDATERING 17.november 2018. RIDEBANEN ER STENGT!

Vi har hatt dugnad på ridebanen til klubben på Vikaengene nå i november. Det som er gjort er at vi har reparert gjerdet, og fjernet en del busker og kratt rundt gjerdet og litt inne på ridebanen. Det er også plukket opp en del materialer som lå rundt banen, og vi har også plukket litt søppel. Det blir tatt prøve av banedekket som skal sendes inn til ett firma for analyse, slik at vi kan få råd fra noen som er eksperter på ridebanebunner. Så vet vi mer hva vi må gjøre med den.

Til våren trenger vi hjelp av noen med traktor for å få fjernet de siste småtrærne, og en del annet buskas vi ikke fikk has på i denne omgang. Vi kommer også til å skifte de resterende plankene i gjerdet rundt ridebanen, og lage en skikkelig port. Det kommer til å bli lagt ny ridebanebunn også, og klargjøringen for det, samt selve jobben med det håper vi å kunne ta på dugnad til våren.

Banen er ikke brukbar slik den står nå, derfor har vi besluttet å stenge den for ALL bruk inntil vi har fått utbedret ridebanebunnen.

Kontakt leder Bjarne Lamøy tlf 47442149 ved spørsmål.

Hilsen styret

 

************************************************************************************

Selbu hestesportsklubb har tidligere lagt svært mange dugnadstimer i å bygge ridebane inne på området til Selbu travpark på Vikaengene. Ridebanen på Vikaengene kan fritt brukes av medlemmene av klubben vår. Ikke-medlemmer må betale en årsavgift for bruk av ridebanen på kr. 1000,- til klubben på kontonr: 4285.15.44822, eller kr. 50,- pr gang de bruker banen. Manglende betaling ved bruk av ridebanen vil bli fakturert.

Skilt med regler for bruk av ridebanen er satt opp i direkte tilknytning til ridebanen.


REGLER FOR BRUK AV RIDEBANEN TIL SELBU HESTESPORTSKLUBB

Ved bruk av ridebanen skal disse regler etterfølges:

1. Det er påbudt å bruke godkjent sikkerhetshjelm ved all ridning på ridebanen og hele området eid av Selbu travlag. Klubben oppfordrer til bruk av sikkerhetsvest og godkjent fottøy ved all ridning. 

2. Plukk opp møkka etter deg.

3. Venstre hånd har førsterett på firkantsporet, hvis man møter på hverandre skal man ri venstre skulder mot venstre skulder, hold god avstand fra hverandre ved passering.

4. All leiing og skritting skjer på innsiden av firkantsporet.

5. De som rir på firkantsporet har forkjørsrett, dvs. rir du på volte må du vike for den på firkantsporet.

6. All undervisning har førsterett på ridebanen. (OBS: Dette gjelder kun når banen er leid til undervisning, og det er gitt beskjed til styret på forhånd).

7. Ved bruk av hinder/ bommer skal dette ryddes opp innen rimelig tid etter treningsøkten.

Spørsmål rettes til styret v/Bjarne Lamøy, tlf 47442149

Selbu Hestesportsklubb,  01.02.2015.


 

Regler for bruk av ridebanen