Planlagt dugnad

Dugnad på ridebanen på Vikaengene
Vi kaller herved inn medlemmene våre til dugnad på ridebanen på Vikaengene, onsdag 7.november kl 16.30 og utover.
Vi skal starte å klargjøre banen for nytt banedekke. 
Det som skal gjøres denne ettermiddagen er:

  • Rydde bort trær og kvister rundt gjerdet
  • Banen skal harves og stein skal fjernes.Ta gjerne med river, og hekksaks hvis du har. 

Vi serverer frukt og saft.
Det blir "gjerdefiksedugnad" senere  
Vel møtt!

Hilsen dugnadskomiteen

 

 


 

Vi kaller inn alle tilgjengelige medlemmer til dugnad lørdag 9.juni kl 15.00. Oppmøte ved stall PMF. Vi skal gjøre klart alt som kan gjøres klart før stevnet på søndag. Informasjon blir gitt ved oppmøte. Velkommen :) 
~ Dugnadskomiteen

Vi skal ha to dugnader før breddesamlingen som er 26.mai. Vi skal lage ett trappehinder, ett fast hinder i tilknytning til vannhinderet, og lage rideveier til vannhinderet.

  1. Torsdag 10.mai fra kl 10.00, og fredag 11.mai fra kl 16.00. Oppmøte ved stallen på PMF. Ta med grensaks, jernrive, spade, hagehansker og godt humør!
    Det er meldt ett helt fantastisk vær på torsdag så ta gjerne med det du ønsker å grille selv, så griller vi sammen i langhuset etter dugnaden.
  2. Fredag 11.mai fra kl 16.00. Vi gjør ferdig det vi ikke rakk torsdag og må være ferdige til kl 18.00 pga arrangement på PMF som starter da.
  3. Onsdag 23.mai fra kl 17.00. Oppmøte ved stall PMF. Vi skal bygge hinder i forbindelse med breddesamlingen på lørdag, og trenger folk til snekring og maling. Hvis du kan tenke deg å male må du ta med egnede klær. Ta gjerne med verktøy hvis du har! Det skal ryddes langs rideveiene med kraftig kantklipper, og evt motorsag (fint hvis noen kan ta med motorsag), og hvis noen har tenkt å bruke noe av dette utstyret må verneutstyr medbringes.Klubben spanderer kaffe, saft og is.

 

Dugnad for vårrittet 2018
Det blir dugnad på Vikaengene onsdag 2.mai fra kl 17.00 og utover ettermiddagen. Denne dugnaden er for å rydde og klargjøre området og løypetraseen der vårrittet skal gå av stabelen søndag 6.mai. Ta med greinsaks og hagehansker hvis du har!

Møt opp på parkeringsplassen ved containeren ved nedkjørselen til Selbusjøen. Kake og saft serveres der i pausen!

Det skal også være en enkel dugnad lørdag 5.mai kl 16.00. Da skal det klargjøres til selve vårrittet. Møt opp ved klubbhuset på Travbanen på Vikaengene.

Meld gjerne fra til Kari-Ann og Bjarne på forhånd enten på facebook eller på SMS til 90258591 hvis du har mulighet til å bidra på noen av dugnadene.

~ Dugnadskomiteen